FORSENDELSE TI L GLS PAKKESHOP

I Danmark bliver pakkerne sendt med GLS til den nærmeste GLS pakkeshop nær dig. Alle pakker sendes som forsikret pakke, Som udgangspunkt kan du forvente at din pakke bliver afhentet af GLS fra vores lager 1-2 hverdage efter du har bestilt din ordre. 

Når din pakke er indleveret til den nærmeste GLS pakkeshop nær dig, modtager du en SMS fra pakkeshoppen til det nummer du har oplyst ved bestilling, om hvor din pakke ligger klar til afhentning.

Vælger du at få din ordre sendt, er det meget vigtigt du oplyser korrekt mail og SMS nr, da det er hér GLS kontakter dig om at din pakke er klar til afhentning. Får du oplyst forkert, modtager du derfor ingen info om at din pakke er klar, og den bliver efter fristen sendt retur til Sabaya Denmark.
Du er derfor selv ansvarlig for at hente din pakke fra GLS pakkeshoppen inden for fristen. Såfremt du ikke henter din pakke inden for den oplyste frist fra GLS, og pakken kommer retur til os, sender vi gerne din ordre igen såfremt du selv betaler et nyt forsendelsesgebyr til Sabaya Denmark.

AFHENTNING I BUTIKKEN


Du kan selv afhente din ordre i vores butik på

Rantzausgade 44 på Nørrebro i København. Så snart vi har pakket din ordre klar til afhentning, sender vi dig en SMS på det nummer du har oplyst ved bestilling.

Du kan som udgangspunkt afhente din ordre 1 dag efter du har bestilt, og skulle der derfor gå flere dage uden at have modtaget SMS, er du er altid velkommen til at ringe til butikken på 81 75 99 99 & forhøre dig, om din pakke står klar.

Kundeservice info@sabayadenmark.com
Copyright © 2015-2020 All Rights Reserved Sabaya Denmark, Rantzausgade 44​, 2200 København N, CVR 35291164