top of page

RETUR & HANDELSBETINGELSER

WEBSHOPINFORMATION

Sabaya Denmark

Tlf: 81 75 99 99

Webshop / Email: info@sabayadenmark.com

 

CVR nummer 35291164

 

KAN JEG ÆNDRE MIN ORDRE?

Vi ekspederer din ordre så snart vi modtager den for at sikre hurtig levering. Du er velkommen til at kontakte os på info@sabayadenmark.com hurtigst muligt, hvis du har ændringer til din ordre. Såfremt ordren allerede er blevet ekspederet og sendt, vil det ikke være muligt at ændre.

 

KAN JEG ANNULLERE MIN ORDRE?

Vi ekspederer din ordre, så snart vi har modtaget den for at sikre hurtig levering. Såfremt ordren allerede er blevet sendt med posten, kan du ikke annullere ordren. Ønsker du ikke længere at modtage varerne, skal du sende dem retur til os.

 

HANDELSBETINGELSER

Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.sabayadenmark.com.

RETURNERING 

Sabaya Denmark yder 14 dages fuld returret. Du har 14 dage, fra den dag du afhenter din pakke i pakkeshop, til at sende din vare retur til vores lager. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde, som ved modtagelsen, dvs. de skal være i samme emballage, som ved modtagelse.

Vi tilbagebetaler returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med

 

RETURPROCES

 • Udfyld HELE retursedlen, som er vedlagt i ordrepakken. Det er vigtigt, så vi kan finde frem til din ordre og ved, hvad du ønsker. Se retursedlen her.

 • Hvis du har en reklamation, så kontakt altid kundeservice info@sabayadenmark.com inden du sender den ind.

 • Læg de varer du ønsker, at returnere i forsvarlig pakket pose eller æske. Alle styles, der sendes retur, skal være i deres originale indpakning, og med prismærke på. Uden dette, kan der nægtes modtagelse.

 • Send pakken på posthuset eller i en pakkeshop. Husk at skrive din afsenderadresse på pakken.Pakken SKAL sendes til adressen, ikke til pakkeshop) 
  Alle returvarer sendes til:

  Cathrine manna / Sabaya Denmark
  Engtoften 13
  4320 Lejre
   

 • Vi er op til 7 hverdage om at behandle dine returvarer, fra den dag vi modtager returpakken på vores lager. Herefter sætter vi beløbet tilbage til det kort, der er brugt ved købet. Når pengene er sat til overførsel, kan der gå fra 1-3 hverdage inden pengene er på din konto. Bemærk; forsendelsesgebyr refunderes ikke.

 

KAN JEG OMBYTTE TIL EN ANDEN VARE / STØRRELSE?

Hvis du ønsker en anden størrelse, farve eller style, beder vi dig gå ind på www.sabayadenmark.com og foretage en ny bestilling på den vare, du ønsker i stedet. Derved kan du med det samme se, om varerne er på lager. Så kan du sende din oprindelige ordre retur til os, hvorefter vi vil returnere pengene for varen. Pengene for din returnerede vare vil derfor blive sat tilbage på dit kort. Bemærk: Sabaya Denmark kan være op til 7 hverdage om at behandle din returnering.

 

REKLAMATION

Ved reklamation, hvis din ordre er defekt eller har fejl, skal du kontakte kundeservice på info@sabayadenmark.com med ordrenr. og billede samt forklaring af fejlen, inden du sender din reklamation ind. Har du sendt en reklamation retur dækker vi ikke omkostningerne til fragten.

 

VAREKØB OG BETALING

Dine køb vil blive leveret hurtigst muligt. Vi gør alt for at ekspedere din ordre hurtigst muligt & få den sendt afsted så snart vi kan. Fra vi har modtaget din ordre, kan du forvente at vi sender den afsted ca efter

2-3 hverdage. Ved specielle events, kan der forekomme længere leveringstid.

Hvis der er fejl i din oplyste adresse, vil pakken blive sendt retur til Sabaya Denmark & du vil i så fald blive opkrævet et nyt forsendelsesgebyr for at få pakken tilsendt igen.

 

I forbindelse med køb af varer fra www.sabayadenmark.com må du opgive personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsoplysninger. Når din ordre er fuldført, vil du modtage en ordrebekræftelse per e-mail. Modtager du ikke e-mailen, bedes du tjekke "uønsket" eller "spam" indbakken.

Såfremt du måtte have yderligere spørgsmål, vedrørende køb af varer fra Sabaya Denmark, bedes du kontakte os på mail: info@sabayadenmark.com

Når du afgiver en ordre, garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og at du er autoriseret bruger af det anvendte kredit kort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække købet.

Sabaya Denmark accepterer følgende betalingskort:Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Maestro, Euro/Mastercard.

  

SIKKERHED

Når du afgiver en ordre til Sabaya Denmark bedes du opgive navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse. Sabaya Denmark er ansvarlig for sikker opbevaring af disse oplysninger, og garanterer for, at de ikke vil blive videregivet til udenforstående.

 

COPYRIGHT

Alt indhold på www.sabayadenmark.com såsom grafik, logoer, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data sammenstillinger og software tilhører Sabaya Denmark.

Kopiering eller anden brug af Sabaya Denmark websitets indhold, er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra Sabaya Denmark. Uautoriseret brug af indholdet på www.sabayadenmark.com vil medføre sagsanlæg.

bottom of page