top of page

OM SABAYA DENMARK

Ideen bag Sabaya Denmark blev skabt i foråret 2013 ud fra en frustration over mangel på modest beklædning i flotte designs og af lækker kvalitet. Vi indså hurtigt, at det var et generelt behov som de danske kvindelige muslimer havde behov for at kunne købe - modest beklædning, der både kunne opfylde ønsket om både at kunne iklæde sig tøj i forhold til den islamiske tro, samt behovet for at kunne klæde sig i stilrent skandinaviske designs. En altafgørende faktor var ligeledes kvaliteten af dette tøj, som Sabaya Denmark indså skulle være i top i modsætning til andet modest/islamisk tøj. Ideen udvikledé sig hurtigt fra idé til praksis, hvorefter Cathrine startede op med egen produktion af kjoler og tørklæder i sin lejlighed på Frederiksberg, hvorfra hun drev showroom.

I 2015 kunne hun ikke længere følge med i produktionen ifht. efterspørgsel, og åbnede derfor den første butik på Griffenfeldsgade på Nørrebro, og senere med større butik på Rantzausgade i hjertet af København.

I sommeren 2022 valgte Cathrine at flytte virksomheden online, hvorfra den idag ejes og drives af hende og hendes mand, Qais, der hjælper med grafiske aspekter af virksomheden. De finder begge stor glæde i at kunne hjælpe de kvindelige muslimer i Danmark ved at tilbyde det nye koncept inden for islamisk tøj. 

FILOSOFI
Sjælen som karakteriserer Sabaya Denmark er stilrene, sofistikerede samt klassiske & tidsløse kollektioner af tøj - kollektioner der udtrykker delvist linjer fra skandinavisk tøj kombineret med elementer, der kan dække kvinders behov for en mere tildækket tøjstil, eksempelvis et religiøst beklædningsbehov. Ethvert af vores produkter, er specialdesignet ned til mindste detalje, med formålet om at kunne ramme en så bred målgruppe som muligt  

 

VISION
Sabaya Denmark’s vision er at være et inspirerende, veletableret og det størst førende mærke på det skandinaviske marked indenfor islamisk mode. Et mærke som appellerer til kvinder i en bred aldersgruppe. Sabaya Denmark’s dybe overbevisning om altid at kunne tilbyde et design i høj kvalitet gør, at der etableres en god grobund for at kunne skabe tætte relationer mellem Sabaya Denmark og dets loyale samt tilfredse kunder.

 

VÆRDIER
Nytænkning & kreativitet: Som noget nyt på det Skandinaviske marked ønsker Sabaya Denmark at hæve kvalitetsniveauet til forskel fra andre udbudte tekstilprodukter, der ligeledes har til formål at dække religiøse beklædningsbehov. Sabaya Denmark bestræber sig konstant på at tænke nyt og kreativt for således at kunne tilbyde de bedste samt mest eftertragtede designs samlet ét sted. Kreativiteten skabes ligeledes ud fra forestillingen om en spændende kombination af religiøs beklædning og Skandinaviens stilrene detaljer.

bottom of page