277417632_491614959289772_4156762450835407890_n.jpg

OM SABAYA DENMARK
Ideen bag Sabaya Denmark blev skabt i foråret 2013 ud fra primært danske kvindelige muslimers behov for religiøst beklædning, der derudover også dækkede behovet for at kunne klæde sig i stilrent og skandinavisk tøj; en altafgørende faktor var ligeledes kvaliteten af dette tøj, som skulle være i top i modsætning til andet islamisk tøj.
Idéen udviklede sig hurtigt fra idé til praksis, og idag ejes og drives virksomheden af Cathrine Strynø, sammen med hendes mand, Qais Manna, der står for det grafiske aspekt i virksomheden. De finder begge stor glæde i at kunne hjælpe de kvindelige muslimer i Danmark ved at tilbyde det nye koncept inden for islamisk tøj. 
Sabaya Denmark blev fra start drevet gennem brug af showroom på Frederiksberg, men åbnede i februar 2015 den første butik i København. I primo 2016 flyttede butikken til større butikslokaler på Rantzausgade 44 Nørrebro.

FILOSOFI
Sjælen som karakteriserer Sabaya Denmark er stilrene, sofistikerede samt klassiske & tidsløse kollektioner af tøj - kollektioner der udtrykker delvist linjer fra skandinavisk tøj kombineret med elementer, der kan dække kvinders behov for en mere tildækket tøjstil, eksempelvis et religiøst beklædningsbehov. Ethvert af vores produkter, er specialdesignet ned til mindste detalje, med formålet om at kunne ramme en så bred målgruppe som muligt  


VISION
Sabaya Denmark’s vision er at være et inspirerende, veletableret og det størst førende mærke på det skandinaviske marked indenfor islamisk mode. Et mærke som appellerer til kvinder i en bred aldersgruppe. Sabaya Denmark’s dybe overbevisning om altid at kunne tilbyde et design i høj kvalitet gør, at der etableres en god grobund for at kunne skabe tætte relationer mellem Sabaya Denmark og dets loyale samt tilfredse kunder.

VÆRDIER
Nytænkning & kreativitet: Som noget nyt på det Skandinaviske marked ønsker Sabaya Denmark at hæve kvalitetsniveauet til forskel fra andre udbudte tekstilprodukter, der ligeledes har til formål at dække religiøse beklædningsbehov. Sabaya Denmark bestræber sig konstant på at tænke nyt og kreativt for således at kunne tilbyde de bedste samt mest eftertragtede designs samlet ét sted. Kreativiteten skabes ligeledes ud fra forestillingen om en spændende kombination af religiøs beklædning og Skandinaviens stilrene detaljer.