top of page

FORSENDELSE TIL GLS PAKKESHOP

I Danmark bliver pakkerne sendt med GLS til den nærmeste GLS pakkeshop nær dig. Som udgangspunkt sender vi din pakke afsted fra vores lager inden for 2 hverdage.
Bemærk du IKKE modtager besked fra os når din pakke er sendt afsted, samt heller ikke trackingnummer eller anden information fra GLS om din pakke. Først når din pakke er ankommet til den nærmeste GLS pakkeshop nær dig, modtager du en SMS om hvor din pakke ligger klar til afhentning.

Vælger du at få din ordre sendt, er det meget vigtigt du oplyser korrekt mail og SMS nr, da det er hér GLS kontakter dig om at din pakke er klar til afhentning. Får du oplyst forkert, modtager du derfor ingen info om at din pakke er klar, og den bliver efter fristen sendt retur til Sabaya Denmark.
Du er derfor selv ansvarlig for at hente din pakke fra GLS pakkeshoppen inden for fristen. Såfremt du ikke henter din pakke inden for den oplyste frist fra GLS, og pakken kommer retur til os, sender vi gerne din ordre igen såfremt du selv betaler et nyt forsendelsesgebyr til Sabaya Denmark.

bottom of page