top of page

Samira

Danmarks bedste foretning , der forhandler tøj til piger, der går med med tørklæde, mashallah"

Rachel

"Siden den første kjole August 2013 har jeg ikke købt andre abayas andre steder. De dejlige og behagelige Allhamdulillah. Keep up the good work InshaAllah :) tak for god og personlig kundeservice"

Yasmin

"Siden dFantastisk service. Utrolig god kvalitet. Design er stilet, elegant, enkelt og samtidig praktisk! Lækkert, blødt stof... Me like."

Samira

Danmarks bedste foretning , der forhandler tøj til piger, der går med med tørklæde, mashallah"

Rachel

"Siden den første kjole August 2013 har jeg ikke købt andre abayas andre steder. De dejlige og behagelige Allhamdulillah. Keep up the good work InshaAllah :) tak for god og personlig kundeservice"

Yasmin

"Siden den første kjole August 2013 har jeg ikke købt andre abayas andre steder. De dejlige og behagelige Allhamdulillah. Keep up the good work InshaAllah :) tak for god og personlig kundeservice"

Jeg modtog lige mine to tieback khimar og de er rigtig flotte masha'Allah. Jeg har også en butterfly khimar med ærmer herfra og er rigtig glad for den. Hurtig levering fra DK til UK oven i hatten.
UMM YAHYA

 


ELSKER DENNE BUTIK!!! Ikke nok med at butikken er flot indrettet, alt står på fineste vis på deres pladser og det hele er velorganiseret, så er kvaliteten kanon og servicen endnu bedre!! Har købt en kjole derinde (som passer perfekt og som jeg er meget glad for) og har derudover også bestilt abaya og amira khimar fra webshoppen... Det hele er så godt, jeg kommer helt klart igen! :D

UKENDT
 


God service, smukke, enkel og stilet design og god kvalitet! Har ikke brudt mig om at gå med abaya/jilbab før, men da jeg prøvede sabayas blev jeg virkelig overrasket, dejligt materiale som falder godt og kan bruges i dagligdagen, føler mig ikke begrænset som aktiv mor og behøver ikke at gå på kompromi med noget! Mashallah må Allah belønne jer for jeres arbejde amiin
MAIKE

 


Super god service, og helt fantastiske varer, lækker kvalitet og fair priser. Kan klart anbefales! Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra sabaya Denmark.

LAYLA

 


MashAllah super service. En lækker butik med alt lækkerter så glad for alt det jeg fik købt, helt sikkert en butik jeg skal besøge igen In shaa Allah.

SHUMAILA

Super god kvalitet.

UMM MOOSA

Bedste service jeg nogensinde har oplevet. Den gode service er ikke kun fremragende i nogle perioder men er det regelmæssigt. I har de flotteste modeller, farver. Og frem for alt er jeres kvalitet i top. Medarbejderne derinde er så høflige, flinke og imødekommende. Og i har iøvrigt en rigtig flot butik MashAllah! 5 stjerner er ikke nok til at beskrive jeres formidable service.

BINT MOHAMED

Takker for den bedste og hurtige betjening og absolut de bedste jersey jilbab og abaya. Det er altid så dejligt at komme ned til dig i butikken eller skrive sammen med dig hvis man ikke lige er i Danmark. Masha'Allah du er bare så skøn. Må Allah swt gøre det succecfuldt for dig insha'Allah

GUCHI

Professionel, moderne, lækkert, rigtig og god service. De har alt hvad man mangler og kan ønske sig!

ZOHRA

En masse ros herfra, super god service + kvalitet.

JS

Lækkert materiale, flot udvalg og god betjening

NASSIMA

Smukke kjoler til nikkah, hvis man nu går med tørklæde. I er så gode til at hjælpe. Godt outfit 

MARWA

Simpelthen så lækker kvalitet. Det bliver mit faste sted at handle.

MARIANNE

Bliver altid mødt med en venlig velkomst, hvor der er altid tid til en lille hyggelig snak. Lækker lys og ren forretning. Varerne hænger pænt og tilgængeligt. Ingen grimme sække eller kasser, hvor man skal rode efter tøjet. Indehaveren lytter til kundens ønsker og forsøger at imødekomme dette på et realistisk niveau. Pris og kvaliteten er yderst tilfredstillende. En butik hvor jeg får lyst til at komme igen.

SANNE

Rigtigt flotte abaya og super service.

AISHA

Ååååh mashaAllah jeg modtog min nye jilbab (løs med stramme ærmer) og amtaer, her til morgen. Kan ikk sige nok hvor glad jeg er for den og de andre jeg har mashaAllah !! Ville ønske jeg kunne købe alle farver :) Ramadan Mubarak

PERNILLE

Har lige modtaget min abaya med posten. Den er så lækker! Og jeg vil klart bestille mange flere af dem! Det så lækkert og flot jeres tøj og tørklæder! Øv øv i ikke har en butik i Århus. Men tak for jeres lækre tøj

ALEYNA

Jeg kan klart anbefale Sabaya  
Lækker kvalitet og lynhurtig levering fra den ene dag til den anden.

SANDRA

Tusind tak for en super service og lækre abaya. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang jeg handler med dig. Og tak fordi du gjorde dem klar inden jeg rejser. Må Allah swt belønne dig og forøge din risk

SAMEENA

Jeg er super glad for mit køb.

HANNA

Super god kvalitet og dejligt at have på - super service og alle pengene værd

UKENDT

God service og lækre abaya.

CILLE

Assalamu Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuh 

Kan varmt anbefale at handle her, da de sætter servicen højt og er yderst behjælpsomme og så har de nogle lækre varer :) Jeg er ihvertfald en meget tilfreds kunde og det er helt klart et sted jeg vil handle igen. Barak Allahu Feeki

LINDITA

Super god service, samt virkelig lækkert stof. Stilfuldt, elegant og rigtig komfortabelt.

SAHELA

Fantastisk. Kan klart anbefales.

METTE

Jeg er så glad for min butterfly abaya, kan stærkt anbefales. Ma shaa Allah så flotte varer føles blødt og behageligt, og ikke mindst elegant, det bliver ihvertfald ikke mit sidste besøg.

IQRA

Ikke mindre end fantastisk.

ELVIRA

Ma Sha Allah en super dejlig Jilbab lækkert stof sidder perfekt klart jeg skal have flere:) vil helt klart reklamerer for Sabaya Denmark:)

MARINA

MashaAllah rigtig lækre abaya, det er ikke sidste gang jeg køber abaya fra dig in sha Allah.

KARIMA

Super lækre og fedt med de stramme ærmer, lige noget for mig

YASMINA

Altid lækre varer i super kvalitet!

NADIA

Kan stærkt anbefales

FAIZA

Har købt forskellige ting, amta, jilbab og khimar. Ikke det sidste jeg har købt. Glæder mig at skulle bruge det. Kun ros herfra MashAllah

MALIKA

 

 

 

Første gang jeg køber en abaya jeg 100% tilfreds med.
YASMIN

FRAZEEN

Sabaya Denmark er helt klart en butik, som går op i god kvalitet. Jeg er helt vild med deres sans for valg af stil, farver og hvordan de formår at gøre tøjet så elegant. Er du en søster, der går op i "modesty with elegance" så er Sabaya helt klart den rette butik!

XAMDA

Elsker deres tøj og kvaliteten! Passer rigtigt fint, sidder ikke for løst til kroppen. Der kan godt være det er lidt dyre end andre steder, men man får virkelig kvalitet for pengene - stor fan

ANNINA

Har lige modtaget min pakke og ma shaa Allah alle ting er i god kvalitet og sidder perfekt.

DZENET

Blev i søndags betjent af den sødeste medarbejder mashaAallah. På en ellers så stressfuld dag, gik jeg derfra med et stort smil på læberne. Fik hendes navn på vejen ud. Emilie mener jeg hun hed. Virkelig sød, tålmodig og hjælpsom.

SAFIYAH

Er sååå glad for mine nye fine abaya og hijabs. Rigtig god kvalitet som ikke krøller efter vask - man får helt klart meget for pengene. Rigtig god service og en meget flot butik mashaaāllah.

BAN ISMAIL

Super lækker jilbab og Hijab så glad for kvaliteten at man bare kommer igen og igen og god betjening.

NAJA

Jeg elsker deres abaya og tørklæder.
Alt er i god kvalitet og går på kompromis med priserne... Har aldrig fortrudt nogle af mine køb.

PANTHIRA

Super søde og smukke kjoler

SARA

Lækkert tøjudvalg. Simpelt. Smukt og god kvalitet

SABRINE

Fine kjoler i godt kvalitet og rigtig sød ekspedient

SAFIYYE

God og sød betjening med meget forstående personale

MONA

Jeg er forelsket! Jeg er helt vild med jeres butik, den er så nydelig og fin mashaAllah! Det er lidt små dyrt i forhold til andre steder, men har aldrig nogensinde oplevet en så god kvalitet. Servicen er god hver eneste gang jeg har været der og man får den hjælp man har behov for. Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det. Er så glad for de ting jeg har købt alhamdulillah - Kan 120% anbefales til jer som ønsker feminint og flot tøj/tørklæder. Smuk butik altså

LINDA

God kvalitet og lækre ting man kan købe. Kan klart anbefales

CAROLINE

Den bedste kvalitet på markedet!

SAMIYA

Assalamu aleikum. 
Har lige modtaget to skønne hijab's fra Jer
Endelig lykkes det efter 17 år at finde en model som sidder rigtigt. Super skøn kvalitet. De bedste anbefalinger herfra.

CHISTINA

Elsker jeres korte khimar. Virkelig lækkert materiale og pasformen er perfekt Tit er "hoved hullet" stort i khimar. Forsendelse til England var hurtig. 2 dage fra det var sendt til det kom.

IMAAN

Super lækkert, i lækker kvalitet & rigtig mange farver og modeller, noget for enhver smag! Love it!!

SANIDA

Wow en super service!... har lige fået mine 5 khimar ind af døren. SÅ lækker kvalitet og super flotte farver. Vil klart anbefale denne butik. Vil helt sikkert bestille fremover hos jer!

METTE

Topkvalitetet og super god butik med søde og rare medarbejdere.

MEHMET

Skøøøøøøønt materiale, skønne varer.. Alt sidder som det skal alhamdulillah.  Kan helt sikkert anbefale denne side.Tusind taaaaaak for de dejlige varer!! 

P.S det er ikke sidste gang i handler med mig.

RIE

 

Uden tvivl et sted jeg altid vil købe fra. Rigtig god kvalitet og venligt personale! Stamkunde

SEHER

MashaAllah rigtig lækre abaya, det er ikke sidste gang jeg køber abaya fra dig in sha Allah 

KARIMA

Så fin en butik ma sha Allah. 

Smukke jilbabs, lækkert stof og fantastisk god service.

CECILLIE

Jeg er super glad for mit køb. Alhamdulillah 

HANIN

Lækker kvalitet. Og god service.

ELISABETH

Har lige modtaget min stream abaya i army grøn farve! Og anbefaler den virkelig!  Alle jeres stream abaya er smukke! Sabayadenmark bliver forevigt mit fast butik jeg altid vil handle/bestille tøj fra!

SAMIRA

Virkelig en flot butik, lækkert tøj/tørklæder i høj kvalitet og alle pengene værd ! Derudover er der også utrolig god service. Helt klart min ynglings butik.

UMM FAROUK

Super god og hurtig service til rimelige priser! Glæder mig til at vise min kjole frem på fredag. Har i forvejen anbefalet Sabaya til rigtig mange og vil fortsat gøre det!

ESRA

Er såå glad for min butterfly abaya. Rigtig god service og en meget venlig søster der står bag. Kan helt klart anbefales:)

SHAHAD

Macha Allah tusind tak det er en super dejlig jelbab jeg har vundet og skal helt klart købe flere :-) Dejlig smilende og venlig personale

LILIA

Rigtig lækkert materiale og fantastisk god service, MashaAllah!

MAYMOUNA

bottom of page